lördag 14 januari 2012

Mår bra nu!

Just nu mår jag bättre än någonsin! Det är kanske svårt för andra att förstå eftersom "svängarna" har varit många och mycket har hänt! Men jag trivs med livet och allt ser mycket ljusare ut.

Det är inte lätt för dom som försöker förstå, men det är fortfarande mitt liv det handlar om. Jag trivs med den här killen även om starten var katastrofal och många höjde ögonbrynen, inkl jag själv. Han är bra, mer än bra. Jag säger inte att övriga ska gilla honom men jag gör det och vi trivs tillsammans.

Jag hoppas att jag har rätt denna gång, det känns så.....jag vill bara och önskar att mina närmaste ska få se  det också! Man vet ingenting om framtiden, tiden får utvisa....men det måste väl vara mitt "Gilla" som räknas trots allt?

söndag 8 januari 2012

Paradiset!

 Paradiset

Hans och Kerstin har varit gifta i 65 år. En dag bestämmer Hans mot Kerstins vilja att de ska ha en fondvägg i sommarstugan vid Torneälven. Oförmågan att enas om rätt färg och mönster har stoppat alla tidigare försök till renovering.


Har sett den tidigare och nu igen! Helt underbar dokumentär :) Detta par ska hjälpas åt att göra om sommarstugan till ett paradis. Kerstin vill inte men det vill Hans.
Båda måste stå ut med mycket innan tapeten hamnar på rätt plats. Båda två är i 80 års åldern, pigga med ordväxlingar som heter duga. Hans talar om hur allt ska skötas och gå till. Kerstin gör som han säger. Allt hon gör är "fel" enligt Hans, men Kerstin finner sig för det mesta och menar att han har varit värre.
Efter mycket slit och irritation så blir det färdigt. Dagen efter åker Hans in till stan för att göra ärenden och klippa sig. Kerstin tar då hem en väninna. Dom två tillsammans målar om fondväggen med vit färg och återställer köket.
Med spänning väntar dom hem Hans som "tappar hakan" när han får se vad dom har gjort. - Hur vågar du? Säger han till Kerstin...det här kunde du väl ha kläckt ur dig tidigare!
Kerstin är först tyst men ser att Hans faktiskt är imponerad av hennes jobb hon lagt ner med väninnan. Hon vågade och trotsade sin man. Det slutade med att dom skrattar tillsammans åt tokigheterna :))
Allt det genomförda är med glädje , förtryck, oenighet men framförallt KÄRLEK! Så underbar dokumentär :)) Älskar sånt!

söndag 1 januari 2012

Nyårsafton firades på Å-bryggan!

Happy new year!
Gott nytt år 2012!!!


Nyåret firades på Å-bryggan med trevliga människor! Välkomstdrink, champagne & tre-rätters. Lite bilder från kvällen:


Fyrverkerier!
Molle & Sofia ( värdparet)
Hummer "Johanna" som förrätt!
Varmrätt: Oxfilé tornedos med Norrglimtskaka, rosemarinrödvinssås, smörstekt sparris.
Dessert: Citrusbavarois, Gino på persika, mango& passion samt  Cointreauflamberad cremé brûlée.
En del av efterrätten! 
Marko min bordskavaljer!
Me !
Eldsprutare på taket!
Fyrverkerier!
Trevliga bordsgrannar!
Marie Andersson
Bordsgrannar!
Pia Weinestad & Sussie Brodd

Många man kände igen!
Folk hade trevligt!
God fortsättning önskar jag er på ett nytt 2012 :)