söndag 8 juli 2012

Snart semester!

Bilden är tagen i Stadsparken Eskilstuna

Har inga planer för semestern. Tycker det är kul att göra spontana saker och inte planera så mycket. Jag tycker om Sverige på sommaren men tyvärr har ju inte vädret varit det bästa.
Jag slänger väl kameran på axeln och tar mig ut för nya bilder och unika tillfällen. Det är kul att fota, ett av mina största intressen faktiskt.

Det som är så kul är att som amatör utan konstens alla regler så tycker jag bilderna blir bättre och bättre. Vore inte kameran så "tung" så skulle jag ha med mig den överallt. Vissa bilder tar jag med Iphonen, dom kan bli helt ok dom med.

Idag har det varit ett riktigt regnväder för att igår vara ett fint men kvavt väder. Hörde åskan ett tag, det skulle behövas en rejäl urladdning, helt klart!

"Black Rock Grill"
Jag har ätit Black Rock på Å-Bryggan redan 6 ggr denna sommar. Jag är helt såld på denna maträtt. Ni som läst min blogg sen tidigare kanske vet att jag åt den 12 ggr förra semestern. Ja, jag vet...inte normalt kanske, men jag får abstinens över denna maträtt.
Ni som inte testat den än....gör det. Jag tar alltid samma såser och kött. Alltså...En 200 gr oxfilè, potatisgratäng, rödvinssky & bea (grönsaker tillkommer) Det finns alla möjliga variationen & såser. Kanske inte så billigt (250 kr) men helt klart värt pengarna. 

Köp en oxfilè i affären, det kostar det med. Detta är också ett trevligt sätt att umgås på. Stenen är ca 445 gr och håller värmen i ca 45 minuter. Du har varm mat hela tiden, vilket jag älskar. Ingen köttbit som kallnar och du steker den precis som du vill ha den.....

Låter det som något du vill prova....jag kommer definitivt äta den igen....försök hindra mig, haha 

Ha nu en bra söndagskväll....jag slappar och bara är. Ny arbetsdag imorgon...som sagt....snart semester ...bara en arbetsvecka kvar....