lördag 2 juli 2011

Äntligen semester!

Egentligen på måndag men avslutade denna vecka med 3 lediga dagar. I går var jag och sambon på Akropolis och stillade våran hunger. Åt det klassiska "tipset" en 2-rätters!  Jag en skagentoast och sambon sniglar. Därefter tog vi en varsin plankstek som dom praktiskt taget dränker i sås ( gillar mycket sås) men man ser ju inte köttet :)


I vanlig ordning så blev man sådär mätt som inte är riktigt ok, orkade bara hälften. Det lägger sig som fina volanger runt midjan, hehe men nu ska det semestras.

Vädret var fantastiskt varmt denna dag/kväll och Jannes fötter kokade av hetta. Han var tvungen att svalka dom i ån. Tror att han har någonslags inbyggda element i sina fötter, tror faktiskt det skulle gå att steka ett ägg på dom.


Efter maten ialf gick vi en shoppingrunda i staden och skulle sen hyra film. Vi gick bargatan ner och stannade till vid ett fullsatt Grappa. Och där blev vi då också kvar tack vare ett mycket trevligt sällskap vid bordet. Vi funderade på att gå hem och byta om men insåg att vi då inte skulle orka att gå tillbaka så det blev ombyte för Jannes del på plats. Han fick hjälp av Pernilla för att det skulle ske så smidigt som möjligt! Se själva!


Så, nya skjortan på för hans del! Jag valde att inte byta om offentligt :)))

Ikväll bär det av till Holmberget i Torshälla för att lyssna på Ted Gärdestad låtar, det ska bli riktigt nice! Ha det underbart oavsett om eran semester har börjat eller inte. Jag njuter i fulla drag, tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar