onsdag 3 augusti 2011

Grillkväll hos syrran Tuula!

Syrran bjöd över oss på en spontan grillkväll på hennes gård! Alltid trevligt! Vi hade 2 grillar igång. En av dom var en sådan där "aluminiumhink" som man kan ställa på backen. Efter ett tag såg vi att det var glödhett under hinken och vi var tvungna att flytta på hinken så att det inte skulle ta eld i backen.

Det blev ett rejält brännmärke i gräsmattan. Vatten hälldes på och vi ställde hinken på en ny plats med en plåt under! Samma sak igen!!!! Det går inte att ställe en sån hink på vilket underlag som helst. Grus eller tegelstenar hade varit det bästa. Ingen tänkte så långt, hm......


Man lär sig så länge man lever! Maten var god och vi satt och pratade ända in på småtimmarna. Många diskussioner blev det om allt mellan himmel & jord!

Folke var med på sin första grillkväll och var givetvis mittpunkten under den tiden dom var där!
Kvällen var trevlig med (alla var inte med )  dom som kunde närvara!

Kvällen avslutades med en päronlikör eller Whiskey! Jag skulle jobba dagen efter , inte förrän kl 12 men gick hem skapligt. Även om man inte somnar så vilar man åtminstone :) Nice!
Hoppas det blir flera kvällar innan sommaren är slut! Har jobbat kväll idag och inte varit hemma mer än 1,5 timme. Tidigt imorgon på jobbet igen! Godnatt .)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar