lördag 13 augusti 2011

Pajbak glutenfritt!

Det tar sin lilla tid att göra pajer! Jag gör aldrig pajdegen utan köper "Maizenas" färdiga pulver och blandar i lite vatten. Har lite problem med gluten så detta passar mig utmärkt eftersom det är glutenfritt.
Så smidigt, i med lite vatten sen har du en färdig pajdeg som du kavlar ut. Du kan ha i vad som helst som du tycker är gott, gjorde en på kyckling idag. Pajen blev underbart god. Gjorde en grönsallad med tomat,gurka & melon.
Kycklingpaj!
Också jättebra att frysa in och ta fram när man är sugen, smakar t.o.m ännu bättre då :)

2 kommentarer:

  1. Det var som fasen, har du en bloggsida åxå. Imponerad.
    Ska läsa igenom den med glädje :-)
    Må väl vi hörs/syns (hällre)

    Ha d
    Bigge

    SvaraRadera
  2. Tack B! Hoppas något kan vara av intresse, kul att det finns läsare! Mitt skrivande varierar, ibland står det helt still, hahaha kram Sari

    SvaraRadera